ulkokuntoiluvälineet davidsports

DAVID CITY LINE

DAVID CITY LINE

DAVID CITY LINE -LAITTEISTO ON KAIKKIEN NIIDEN OMINAISUUKSIEN SUMMA, MITKÄ TEKEVÄT ULKOKUNTOLAITTEISTA ERINOMAISIA

 

David CL-sarja tarjoaa kuntosalityyppisiä perusharjoitteita mukailevia ulkokäyttöön soveltuvia harjoituslaitteita, joista voidaan koostaa erilaisia laitekokonaisuuksia kulloistenkin tarpeiden mukaisesti.

Tuotteet ovat 100 % kotimaisia, laadukkaita, kestäviä sekä biomekaanisesti oikein toteutettuja optimaalisen harjoitusvasteen aikaansaamiseksi. Lisäksi käyttöturvallisuus on ollut perustekijä suunnittelussa ja laitteet ovat EN16630-2015 standardin mukaisia.

City Line -tuotesarjan tärkein ominaisuus on sen soveltuvuus laajalle käyttäjäkunnalle. Tämän mahdollistaa patentoitu kuormituksen säätömekanismi, mikä on ainutlaatuinen ratkaisu ulkoharjoituslaitteissa.

david-bigrig

DAVID BIG RIG

DAVID BIG RIG

TOIMINNALLISEN HARJOITTELUN TELINEET

 

Big Rig -telineet valmistetaan Suomessa mittatilaustyönä asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Laitemitoitukset ovat täysin tilaajan määriteltävissä, niitä voidaan laajentaa myöhemmin tarpeen mukaan ja laitteisiin on saatavana runsaasti lisävarusteita.

Laitteet ovat erittäin vankkarakenteisia ja kestäviä, kaikissa runkorakenteissa käytetään rakenneteräsputkia joiden seinämävahvuudet ovat 4-6 mm. Ulkokäyttöön tarkoitetut laitteet sinkki ja jauhemaalataan.

Modulaarinen rakenne sekä monipuoliset komponentit antavat rajattomat mahdollisuudet suunnitella ja toteuttaa laitteita erilaisiin käyttötarkoituksiin, alkaen peruskuntoilusta ja päätyen huippu-urheilun vaativiin tarpeisiin.

david street workout

DAVID STREET WORKOUT

david street workout

DAVID STREET WORKOUT

STREET WORKOUT – VAPAUTA MIELESI JA HAASTA KEHOSI

 

Street Workout on voimaharjoittelua, jonka vastuksena toimii kehon oma paino tavallisien salipainojen sijasta. Lajina Street Workout sopii kaikille ikään, kokoon tai sukupuoleen katsomatta, sillä lihaskuntoharjoitteet voi tehdä oman fyysisen kunnon mukaan. Street Workout ei katso aikaa tai paikkaa. Lajina se tukee erinomaisesti muiden lajien harjoittelua, sillä Street Workout -liikkeiksi luetellaan mm. dynaamiset liikkeet: kyykyt, punnerrukset, leuanvedot; sekä staattiset liikkeet: mm. erilaiset pidot ja käsilläseisonta. David Street Workout -välineet voidaan sijoittaa esimerkiksi liikuntareittien tai -hallien yhteyteen, rannoille tai muihin julkisiin paikkoihin, missä ihmiset muutenkin viettävät aikaansa.

Uppoudu DAVID-kuvastoon 2018 missä tahansa

 

Perehdy tarkemmin Davidin mahdollisuuksiin ja ruoki itseäsi ideoilla. Tilaa DAVID-kuvasto. Toimitamme sen sinulle valintasi mukaan postitse tai sähköpostitse, kun jätät yhteystietosi.